Free songs
Home / Izdelava embalaže in embaliranje

Izdelava embalaže in embaliranje

Ponosni smo na lastno proizvodnjo embalaže.

Izbirate lahko s široke palete različnih izdelkov iz kartona in lepenke. Pri delu uporabljamo troslojno (KŠ, 2K, BK, MIKROVAL) in petslojno (K2Š, BKŠ, ED2KŠ). Na voljo je embalaža iz valovite lepenke in kartonasta v naravni ali beli barvi, vsa oblikovana glede na vaše želje in potrebe.

Ukvarjamo se z izdelavo:

  • darilne embalaže,
  • transportne embalaže,
  • industrijske embalaže,
  • embalaže za vinogradništvo,
  • arhivskih škatel,
  • herbarij map (za odvetnike, sodišča, javne ustanove),
  • mape za spise.

Transportna embalaža ima v prvi vrsti funkcijo zaščite izdelka pred mehanskimi poškodbami in drugimi zunanjimi vplivi. Nadomešča zabojnike, lesene pakete, ovojnice in omogoča pakiranje že zloženih in napolnjenih trgovinskih stojal. Drugače je z darilno in embalažo za vinogradništvo, kjer je na prvem mestu videz. Embalaža daje izdelku prepoznavnost in unikatnost ter mora biti privlačna za kupce.

Vsa naša embalaža je narejena iz certificiranih materialov.

Za odvetniške pisarne, sodišče, ministrstva ipd. izdelujemo tudi herbarij mape in mape za spise. Izdelujemo tudi arhivske škatle, ki se uporabljajo za različne namene (arhiviranje poslovne dokumentacije), ponujamo pa jih v naslednjih dimenzijah: 460/310/100, 410/290/100, 380/270/100.

herbarij-mape50058

Embalažo izdelamo po naročilu.

Tovrstno embalažo izdelujemo po naročilu in se tako kupcem povsem prilagodimo. V proizvodnji imamo vse pripomočke, potrebne za izdelavo; od štance za izsekavanje embalaže do zarezovalca valovite lepenke in škarij za razrez valovite lepenke. Zavedamo se, da lahko samo skrben proces in nadzorovana priprava na izdelavo embalaže pripomoreta k temu, da so izdelki izdelani kakovostno.

Naša prilagodljivost je zagotovilo za kakovostno storitev po meri stranke.

skatle delavni_stroj_skatle

Scroll To Top